Pon - Piat 08:00 - 19:00

Sob - Ned Zatvorené

Üzleti feltételek és panasztételi eljárás

I. Alapvető információk
Ezek az üzleti feltételek a www.najzahradnedomceky.sk e-üzletben az eladó és a vevő között távollétben kötött szerződésekre vonatkoznak. 102/2014. Coll. távértékesítési szerződés alapján az áruk értékesítése vagy szolgáltatásnyújtás tekintetében a fogyasztók védelméről.
Az eladó: ZD Corporation, s.r.o., székhely: SNP 16/12, Limbach 90091. 53008316 azonosítószám, 2121215569. áfa szám. Tel +421 917 624 807,. Bejegyezve a Besztercebányai Kereskedelmi Nyilvántartásba, szakasz: sro, 38500 / S.
A vevő a fogyasztó, i. az a természetes személy, aki fogyasztói szerződés megkötésekor és teljesítésekor nem üzleti tevékenysége körében jár el. A gazdasági egység által végrehajtott vásárlásokra a Kereskedelmi Törvénykönyv irányadó. 513/1991 Coll.
A fogyasztóvédelem felügyeleti hatósága a Nagyszombati Régió SOI Felügyelősége
Pekárska 23, 917 01 Nagyszombat 1
Felügyeleti Osztály
tel. nem. 033/321 25 27

II. A szerződés megrendelése és megkötése
A teljes megrendelés elküldése a vevőnek a Polgári Törvénykönyv szerinti szerződéskötési javaslatnak minősül, az eladó e-boltban tett ajánlata alapján. A szerződés az eladó megrendelésének megerősítésével jön létre.
III. Az áruk ára
Az e-boltban szereplő termékek árai véglegesek, beleértve az összes adót. Az eladó áfafizető. A termék ára nem tartalmazza a szállítási költségeket. Ezek a megrendelés teljesítése előtt szerepelnek a bevásárlókosárban, ahol a vevő a megrendelés teljes árát is látja, beleértve az áruk szállítási költségeit is.
IV. Áruk megfizetése
Az eladó a megrendelt árukért a megfelelő módon fogad el fizetést

– pénznem nélküli átutalás az eladó bankszámlájára čSK6983300000002101827831, fenntartva
és a FIO Bank. Alternatív megoldásként cseh koronában történő kifizetések esetén az SK5083300000002401827833 a Fio Banknál tárolt.

– utánvéttel az áru átadásakor,

– készpénzben az üzem személyes átvételénél,

Az e-shop megrendelésének része a vevő kötelessége, hogy a megrendelt árukért az árat fizesse az eladónak.
V. Áruszállítás
Ha a termék szállítási ideje nincs meghatározva, akkor érvényes, hogy az eladó legkésőbb 30 napon belül szállítja az árut a vevőhöz.
Az áruk akkor tekinthetők a vevő által átvettnek, amikor a vevő vagy az általa kijelölt harmadik fél (a fuvarozó kivételével) átveszi a megrendelt áruk minden részét, vagy ha a) a vevő által egy megrendelésben megrendelt árukat külön szállítják, az utolsó leszállított áru átvételének pillanatában; b) több részből vagy darabból álló árut szállít az utolsó vagy utolsó darab átvételének pillanatában, c) az árut meghatározott időtartam alatt, az első leszállított áru átvételének pillanatában ismételten szállítja.
Áruk behozatala / szállítása
-a megrendelt kerti ház (áruk) behozatalát jelenti az ügyfél által megadott címre. A kézbesítés időpontjáról szóló telefonos egyeztetést követően az ügyfélnek gondoskodnia kell az áru átvételéről, ami azt jelenti, hogy az árut az autóból kirakodva a személy (ek) közvetlenül átveszik a sofőrtől. Ugyanakkor az ügyfél köteles ellenőrizni az árut (annak egyes alkatrészeit) – hogy azok teljesek és sértetlenek-e. És indokolatlan késedelem nélkül, közvetlenül a kirakodás helyén. A Szállítólevél aláírásával megerősíti mind az áru (annak egyes részei) átvételét, mind azt a tényt, hogy az árut a háttérben szállították.

A kézbesítési cím az ügyfél által megadott cím. Ugyanakkor a kirakodás helye is, ahol gond nélkül lehet eljutni a szállító autóval. A kirakodás helye az autó mellett közvetlenül az út mellett vagy közvetlenül az út vezetett burkolatú helye. Az erre a helyre vezető útnak autóval is könnyen elérhetőnek kell lennie. Ha a sofőr maga tartja a kirakodás helyéig vezető utat járhatatlannak (például nedves vagy fagyos felület, vagy keskeny út esetén a jármű hátramenetével stb.), Akkor a kirakodás helyét a kirakodásnak megfelelő legközelebbi helynek tekintik.

Sem a járművezető, sem az árut szállító bármely más alkalmazottja nem köteles az árut (az áru egyes részeit) továbbvinni az autóból.

Ha az árut a kirakodás helyére szállítják, és az ügyfél fizikailag jelen van ezen a helyen, de nem akarja átvenni az árut az áruk hiányosságán vagy sérülésén kívül, akkor a szállítási szolgáltatást teljesítettnek tekintik, és az ügyfél köteles azt az üzleti tevékenység szerint fizetni körülmények

4. Összeszerelés

– a kerti ház (áruk, vagy annak egyes részei) helyszínen történő összeszerelését jelenti az ügyfél számára és az összeszerelési tervnek megfelelően. Az összeszerelés nem vonja maga után az áruk másik helyről az összeszerelés helyére történő átadását. Az összeszerelés nem foglalja magában a maradék anyag eltávolítását és az összeszerelés helyének megtisztítását az összeszereléshez közvetlenül kapcsolódó maradványoktól. Ugyanakkor a telepítő vállalja, hogy a szükségesnél nagyobb rendetlenség mellett nem hagyja el az összeszerelés helyét.

Az ügyfélnek biztosítania kell az áramellátást közvetlenül a telepítés helyén. Abban az esetben, ha a helyszínen nem lehet villamos energiát biztosítani, az ügyfél köteles előzetesen vagy telefonon (legkésőbb 3 nappal a beépítés egyeztetett időpontja előtt) értesíteni a szállítót

Scroll to Top