Pon - Pia 09:00 - 17:00

Sob - Ned Zatvorené

Rólunk

Kis családi vállalkozás vagyunk. Célunk a saját koncepciónkkal és a lehető legszélesebb felhasználási lehetőségekkel rendelkező kerti házak. A kerti / építőipari szerszámok, kerékpárok, ... tárolásától kezdve a kellemes nyaralásig a kerti ház teraszán. Ugyanakkor saját egyszerű koncepciónk teret enged a változékonyságnak és a rugalmasságnak, figyelembe véve ügyfeleink speciális igényeit.

A kertes házak koncepciónk egyszerűséget és hatékonyságot követ. A lehető legmagasabb rendelkezésre állást és a lehető legalacsonyabb árat érjük el az anyag hatékony szervezésével és munkarendjével, alacsonyabb minőségű fa felhasználásával kapcsolatban. A kiváló technikai eljárás és az alacsonyabb minőségű fa kombinációja kiváló terméket kínál, nagyon kedvező áron.

Koncepciónk része, hogy kizárólag tiszta, kezeletlen, származási tanúsítvánnyal rendelkező fát használunk. Ennek oka nemcsak a fenntarthatóság és a Föld iránti felelősség gondolata a jövő generációi számára, hanem pusztán gyakorlati szempontból a fa hulladék további felhasználásának lehetősége is, környezeti terhelés nélkül.

A faház kezelését csak a gyártás utolsó szakaszában végzik, amikor már nem keletkezik hulladék. Munkánk jegye a lelkiismeretesség és a szakmai profizmus a munkahelyen, valamint a lehető legnagyobb kedvesség az ügyfelekkel szemben személyes követelményeik feldolgozása és velük való kommunikáció során. Erőfeszítéseink eredménye ügyfeleink elégedettsége.